Astazi 23.11.2015 a avut loc inaugurarea primului Cabinet medical din Satul Culmea. La initiativa primarului George Scupra a fost semnat un protocol de colaborare intre Primaria Ovidiu, care a finantat in totalitatea lucrarile de reparatii si compartimentare a spatiului, si medicul specialist de medicina de familie Stoica Marian, care urmeaza sa asigure zilnic permanenta cabinetului  medical.

Cabinetul medical are in componenta un cabinet medical, sala de tratamente, sala de asteptare si toalete. Incepand cu luna ianuarie 2016 in acest spatiu va functiona si prima farmacie din Satul Culmea.

Printre dotarile de baza ale cabinetului medical, pentru a functiona si a oferi serviciile cele mai bune, se afla si aparatul ecograf si EKG. In functie de solicitari se vor incheia parteneriate cu medici cu diferite specializari (oftalmologie,chirurgie si interne) dar si un contract cu un laborator de analize ce vor fi oferite gratuit cetatenilor din Satul Culmea.

Programul de functionare va fi zilnic astfel : luni, miercuri si vineri intre orele 8.00 – 13.00, iar marti si joi in intervalul orar 13.00 – 18.00. Zilnic dr. Stoica Marian va avea 2 ore de teren pentru pacientii imobilizati sau tratament ambulatoriu.

,, Sanatatea este prioritara pentru toti oamenii, de aceea consider ca investitia facuta in Satul Culmea era necesara deoarece aici sunt copii care nu au fost niciodata  la nici un control medical. Sunt personae de toate varstele care de acum pot beneficia atat acasa cat si la cabinetul medical  de servicii medicale si sa poata achizitiona medicamente  fara a mai fi nevoie sa se deplaseze in Ovidiu.  ‘’ ( primar Oras Ovidiu, George Scupra)

 

 

George Scupra

primar Oras Ovidiu