Anunturi

Anunt concurs recrutare F.P. 19.05.2021

Anunt sediu concurs recrutare F.P. 19.05.2021

Atributii_Cjr_I_A_19.05.2021

Bibliografie si tematica concurs 19.05.2021

Formular_inscriere_concurs-FP

Model adeverinte

Anunt concurs recrutare functii publice 29.03.2021

Anunt rezultat final concurs. 29.03.2021

Anunt rezultat proba interviu concurs 29.03.2021

Anunt rezultat proba scrisa concurs 29.03.2021

Anunt selectie dosare la concursul din 29.03.2021

TEMATICA Inspector principal 29.03.2021

Anunt sediu concurs recrutare 29.03.2021

Atributii inspector principal

Formular_inscriere_concurs-FP

Model adeverinte

 

Anunt concurs recrutare  functii publice 15.03.2021

Anunt rezultat final 15.03.2021

Anunt rezultat proba interviu 15.03.2021

Anunt rezultat proba scrisa 15.03.2021

v1_Inspector Principal_barem

v2_Referent Debutant_barem

Anunt selectie dosare 15.03.2021_SITE

TEMATICA Inspector principal 15.03.2021T

TEMATICA Referent debutant 15.03.2021

ANUNT_Concurs_FP_comp.Agricol-si-Serviciul-Tehnic-ADPP_15.03.2021

VACANT_Inspector_I_Principal_comp. Agricol_atributii

VACANT_Referent_III_Debutant_tehnic si ADPP_admin patrim si urmarire contracte_atributii

Model adeverinte

formular_inscriere_concurs-FP

 

Anunt concurs recrutare  functii publice 11.03.2021

Anunt rezultat final concurs_FP_11.03.2021

Anunt rezultat proba interviu_concurs_FP_11.03.2021

Anunt rezultat contestatie la proba scrisa din 11.03.2021

Anunt rezultat proba scrisa concurs FP_11.03.2021

Anunt rezultat selectie dosare concurs FP_11.03.2021

Tematica concurs functiile publice de executie Inspector asistent si Inspector debutant Biroul Achizitii, Contracte, programe si proiecte

Concurs_FP_Biroul Achizitii Contracte Programe Proiecte

2_VACANT_Inspector_I_Debutant_BIROU achiz.contr.progr.proiect_atributii

4_VACANT_Inspector_I_Asistent_BIROU achiz.contr.progr.proiect_atributii

Model adeverinte

formular_inscriere_concurs-FP

 

Anunt- concurs pentru ocuparea postului contractual „Administrator II „din cadrul Centrului Cultural „Elena Roizen”Ovidiu

Anunt rezultat final concurs Administrator II

Anunt proba interviu concurs Administrator II

Anunt proba scrisa concurs Administrator II

Anunt rezultat selectie dosare concurs Administrator II

Anunt concurs_PC_ Administrator_II_pag 1

Anunt concurs_PC_Administrator_II_pag 2

Bibliogragie concurs post Administrator Centrul Cultural Elena Roizen

Anunt concurs promovare grad profesional FP 17.12.2020

Anunt final examen promovare clasa FP_17.12.2020

Anunt punctajul obtinut la proba interviu_examen promovare grad FP 17.12.2020

Anunt punctajul obtinut la proba scrisa_examen promovare grad FP 17.12.2020

Anunt rezultat selectie dosare examen promovare in grad 17.12.2020_

Anunt sediu examen promovare grad 17.12.2020

Anunt concurs 25.11.2020 muncitor necalificat

Anunt rezultat final 25.11.2020_PC_Muncitor necalificat

Anunt rezultat proba practica 25.11.2020_PC_Muncitor necalificat

Anunt rezultat proba interviu 25.11.2020_PC_Muncitor necalificat

1_Anunt selectie dosare_25.11.2020_MN

Anunt concurs 25.11.2020_PC_Muncitor necalificat

Anunt concurs promovare sediu PRIMARIA orasului OVIDIU – 16.11.2020

Anunt rezultat final 16.11.2020

Anunt rezultat proba interviu 16.11.2020

Anunt rezultat proba scrisa 16.11.2020

Anunt selectie dosare 16.11.2020_

Anunt sediu PRIMARIA orasului OVIDIU

Atributii sef serviciu

Formular inscriere concurs-FP

Dispozitie suspendare concursuri Stare de Alerta

Dispozitie suspendare concursuri Stare de Alerta

Concurs 11.06.2020 – Muncitor Necalificat II

Anunt sediu_concurs recrutare 11.06.2020_muncitor necalificat II

Concurs promovare grad 23.12.2019

7_anunt final examen promovare grad FP_23.12.2019

6_anunt punctajul obtinut la proba interviu_examen promovare grad

5_anunt punctajul obtinut la proba scrisa_examen promovare grad FP 23.12.2019

4_anunt rezultat selectie dosare examen promovare in grad 23.12.2019

3_Anunt-examen-de-promovare-in-grad_23.12.2019

FP_23.12.2019

Concurs recrutare_FP_24.09.2019_Inspector Debutant

Anunt rezultat final_concurs_24.09.2019

Anunt punctajul obtinut la proba interviu_concurs 24.09.2019

Anunt punctajul obtinut la proba scrisa_concurs 24.09.2019

Anunt rezultat selectie dosare concurs 24.09.2019

Anunt sediu concurs recrutare 24.09.2019_INSPECTOR_I_DEBUTANT_Biroul Achiz.Contr.Progr,Proiecte

2019 FORMULAR DE ÎNSCRIERE

Fisa post_Inspector_I_debutant_S_Serv.Achiz.Invest.Prog.Proiecte_Birou Achizitii.Contracte.Programe.Proiecte

Model Adeverinte

Bibliografie:

ConstitutiaH.G. nr.395_2016

LEGE nr.98_2016

Oug nr.57_2019 art.75-248

Oug nr.57_2019 art.369-537

Anunt concurs promovare

Concurs 06.08.2019_muncitor necalificat II

4_Anunt rezultat FINAL concurs 06.08.2019

3_Pr_interviu_Anunt rezultat_06.08.2019

2_Pr_practica_Anunt rezultat_06.08.2019

Rezultat proba selectie dosare concurs 06.08.2019

Anunt concurs recrutare 06.08.2019_muncitor necalificat II

 

Anunt Promovare 02.08.2019

Anunt punctaj proba scrisa_examen promovare clasa FP_02.08.2019

Anunt punctajul proba interviu_examen promovare clasa FP_02.08.2019

Anunt final examen promovare clasa FP_02.08.2019nal

Examen promovare in clasa a functionarilor publici

Rezultat selectie dosare examen

 

Anunt concurs recrutare FP 22.07.2019-Inspector Debutant

Anunt rezultat final concurs 22.07.2019

Rezultat proba interviu concurs 22.07.2019

Rezultat proba scrisa concurs 22.07.2019

Anunt rezultat selectie dosare concurs 22.07.2019

2019 FORMULAR DE ÎNSCRIERE

Anunt concurs recrutare 22.07.2019_INSPECTOR_I_DEBUTANT_Serv SPCLEP Ovidiu comp. evidenta persoanelor (2)

Declaratie pe propria raspundere cf OUG 24 2008

Fisa post_Insp_I_D_BIROU SPCLEP_comp. ev.pers

model adeverinte

Bibliografie:

CONSTITUŢIE

H.G. nr_1375_2006

LEGE nr_7_2004

LEGE nr_188_1999

LEGE nr_215_2001

O.G. nr_84_2001

O.U.G. nr_97_2005

Regulament UE 679_2016

 

Concurs 15.07.2019 post contractual asistent medical,PL,debutant

Anunt_proba interviu_concurs 15.07.2019

Anunt rezultat final_concurs 15.07.2019

Anunt_rezultat pr_scrisa_concurs_15.07.2019

Anunt rezultat selectie dosare concurs 15.07.2019

Anunt concurs

Anunt concurs asistent medical, PL, debutant

 

Concurs de recrutare post contractual-INGRIJITOR  

din data de 11.07.2019 

4_Anunt rezultat FINAL concurs 11.07.2019

3_Anunt rezultat proba interviu concurs 11.07.2019

2_Anunt rezultat proba practica concurs 11.07.2019

Anunt rezultat proba selectie dosare concurs 11.07.2019

ANUNT sediu

Fisa post

 

DPAS – concurs 09.07.2019- asistent medical per.determinata

Anunt final concurs 09_07_2019

Anunt pr interviu concurs 09_07_2019

Anunt rezultat proba scrisa concurs 09.07.2019

Anunt selectie dosare asistent medical 09.07.2019

Anunt-concurs

 

DIRECTIA PUBLICA DE ASISTENTA SOCIALA OVIDIU – CONCURS PERIOADA DETERMINATA – ASISTENTA MEDICALA – 31.05.2019

Anunt sediu concurs asistenta medicala

 

Concurs recrutare 14.05.2019 – Inspector debutant

Anunt rezultat final_concurs 14.05.2019

Anunt punctajul obtinut la proba interviu_concurs 14.05.2019

Anunt punctajul obtinut la proba scrisa_concurs 14.05.2019

Anunt rezultat selectie dosare concurs 14.05.2019

Anunt concurs recrutare 14.05.2019_INSPECTOR_I_DEBUTANT_Serv Tehnic.si ADPP comp. Administrarea patrimoniului si urmarire contracte

2019 FORMULAR DE ÎNSCRIERE

Declaratie pe propria raspundere cf OUG 24 2008

Fisa post_VACANT_INSPECTOR_I_DEBUTANT_Serv Tehnic.si ADPP comp. Administrarea patrimoniului si urmarire contracte

Model adeverinte

BIBLIOGRAFIE:

CONSTITUŢIE

Hotararea nr.955_2004

LEGE nr_7_2004

LEGE nr_188_1999

LEGE nr_213_1998

LEGE nr_215_2001

Ordonanta nr.71_2002

Concurs recrutare 26.03.2019 – sef serviciu Serviciul Achizitii, Investitii, Programe si Proiecte

Anunt rezultat final_concurs 26.03.2019

Anunt punctajul obtinut la proba interviu_concurs 26.03.2019

Anunt punctajul obtinut la proba scrisa_concurs 26.03.2019

Anunt rezultat selectie dosare concurs 26.03.2019

Declaratie pe propria raspundere cf OUG 24 2008

fisa post_vacant_SEF SERVICIU_achizitii.investitii.programe.proiecte

model adeverinteAnunt punctajul obtinut la proba scrisa_concurs 26.03.2019

Anunt concurs recrutare_SEF SERVICIU_ achizitii.investitii.programe.proiecte_26.03.2019

Bibliografie:

CONSTITUŢIE

HG nr_395_2016

LEGE nr_7_2004

LEGE nr_98_2016

LEGE nr_188_1999

LEGE nr_215_2001

Anunt concurs recrutare 21.01.2019

Anunt rezultat FINAL_concurs 21.01.2019

Anunt rezultat proba interviu_concurs 21.01.2019

Anunt rezultat proba scrisa concurs 21.01.2019

Anunt rezultat selectie dosare concurs 21.01.2019

Anunt concurs recrutare_politist local _III_superior_21.01.2019

2018 FORMULAR DE ÎNSCRIERE

Fisa post 57_Politist Local III_M_superior_recrutare

Model adeverinte

Bibliografie:

CONSTITUŢIE

H.G. 1332_2010

Lege 155_2010

LEGE nr_7_2004

LEGE nr_188_1999

LEGE nr_215_2001

Anunt concurs recrutare Functii publice 20.11.2018

Anunt rezultat final concurs 20.11.2018

Anunt rezultat proba interviu concurs 20.11.2018

Anunt rezultat proba scrisa concurs 20.11.2018

Anunt rezultat selectie dosare concurs 20.11.2018

Anunt organizare concurs recrutare functii publice _20.11.2018

2018 FORMULAR DE ÎNSCRIERE

Model adeverinte

Fisa post_56_ConsJrS_juridic

Fisa post_55_IS_constatare impunere si control fp+pj

Fisa post_54_IS_IT urmarire si executari silite

Fisa post_53_IS_contabilitate

Fisa post_52_IS_contabilitate

BIBLIOGRAFIE juridic

BIBLIOGRAFIE it-urmarire si executari silite

BIBLIOGRAFIE contabilitate

BIBLIOGRAFIE constatare impunere si control pf+pj

Anunt concurs 18.10.2018

Anunt rezultat FINAL_concurs SEF SERVICIU_18.10.2018

Anunt rezultat_proba interviu_concurs SEF SERVICIU_18.10.2018

Anunt rezultat_CONTESTATIE_proba scrisa_concurs SEF SERVICIU_18.10.2018

Anunt rezultat_proba scrisa_concurs SEF SERVICIU_18.10.2018

Anunt rezultat_proba selectie dosare_concurs SEF SERVICIU_18.10.2018

Anunt organizare concurs recrutare sef serviciu PC_18.10.2018

Bibliografie:

O.U. nr.118_2006

Lege nr.477_2004

Lege nr.319_2006

Lege nr.215_2001

Lege nr.53_2003_CODUL MUNCII

H.G.nr.75_2015

Anunt concurs 26.09.2018

Anunt rezultat FINAL – concurs 26.09.2018 promovare grad

Anunt rezultat proba interviu 26.09.2018_concurs promovare grad FP

Anunt rezultat proba scrisa 26.09.2018 concurs promovare grad FP

Anunt rezultat proba selectie dosare promovare grad_26.09.2018

Anunt sediu concurs promovare grad 26.09.2018

Anunt concurs recrutare 25.09.2018

Anunt rezultat FINAL concurs 25.09.2018

Anunt rezultat proba interviu concurs 25.09.2018

Anunt rezultat proba practica concurs 25.09.2018

Anunt rezultat proba selectie dosare concurs 25.09.2018

Concurs recrutare muncitori necalificati 25.09.2018

Anunt concurs 24.09.2018

Anunt rezultat final 24.09.2018

Anunt proba interviu 24.09.2018

Anunt proba scrisa 24.09.2018

Anunt selectie dosare – Comp. contabilitate_concurs 24.09.2018

Anunt suspendare concurs ptr comp. asistenta sociala si autoritate tutelara

Anunt concurs promovare DPAS

Anunt final promovare DPAS

Anunt proba interviu promovare DPAS

Anunt proba scrisa promovare DPAS

Anunt concurs DPAS oras Ovidiu

 FORMULAR DE ÎNSCRIERE 2018

art.49 HG 611_Dosarul de concurs

Declaratie pe propria raspundere cf OUG 24 2008

Model adeverinte

Fisa post inspector comp contabilitate

Fisa post inspector comp asistenta sociala

Bibliografie  – Inspector asistenta sociala

Bibliografie – Inspector contabilitate

Anunt concurs 19.09.2018

Anunt rezultat FINAL concurs 19.09.2018 promovare functie conducere

Anunt rezultat proba interviu 19.09.2018 – Concurs promovare

Anunt rezultat proba scrisa 19.09.2018- concurs promovare

Anunt selectie dosare 19.09.2018 – concurs promovare

UAT oras Ovidiu concurs promovare sef birou 19.09.2018

Anunt concurs 11.09.2018

Anunt rezultat final concurs 11.09.2018

Anunt selectie dosare concurs 11.09.2018

UAT oras Ovidiu concurs muncitori 11.09.2018

Anunt concurs promovare DPAS

Anunt concurs promovare DPAS

Anunt concurs provovare grad profesional functionari publici 26.06.2018

Anunt rezultat proba interviu concurs 26.06.2018

Anunt rezultat final concurs 26.06.2018

Anunt rezultat proba scrisa concurs 26.06.2018

Anunt rezultat selectie dosare concurs promovare grad 26.06.2018

Anunt promovare grad fp_26.06.2018

Anunt  concurs 19.06.2018

Anunt rezultat final concurs 19.06.2018

Anunt rezultat proba interviu concurs 19.06.2018

Anunt rezultat proba scrisa concurs 19.06.2018

Anunt rezultat selectie dosare concurs 19.06.2018

Anunt sediu PRIMARIA orasului OVIDIU

Dosarul de concurs(art.49 HG 611)

FORMULAR DE ÎNSCRIERE 2018

Declaratie pe propria raspundere cf OUG 24 2008

Model adeverinte

Fisa post-35_vacant _IS_contabilitate

Fisa post-37_vacant_I_S urmarire si executari silite

Bibliografie pentru comp.​IT urmarire si executari silite:

CONSTITUŢIE

Lege 207_2015_Cod procedura fiscala art.220_255

Lege 227_2015_Cod fiscal art 453_503_impozite si taxe locale

LEGE nr_7_2004

LEGE nr_188_1999

LEGE nr_215_2001

ORDIN nr_1917_2005

ORDONANŢĂ nr_119_1999

Bibliografie pentru comp. contabilitate:

CONSTITUŢIE

LEGE nr_7_2004

LEGE nr_82_1991

LEGE nr_188_1999

LEGE nr_215_2001

LEGE nr_273_2006

ORDIN 1792_2002

ORDIN nr_1917_2005

ORDONANŢĂ nr_119_1999

 

Concurs 14 martie 2018

Anunt rezultat final 14.03.2018

Anunt rezultat proba interviu 14.03.2018

Anunt rezultate selectie dosare concurs 14.03.2018

Anunt concurs 14 martie 2018

Fisa post inspector principal comp contabilitate

LEGE nr_7_2004

LEGE nr_82_1991

LEGE nr_188_1999

LEGE nr_215_2001

LEGE nr_273_2006

ORDIN nr_1792_2002

ORDIN nr_1917_2005

ORDONANŢĂ nr_119_1999

 

Anunt concurs 29.01.2018

Anunt rezultat contestatie proba scrisa 29.01.2018

 Anunt rezultat proba scrisa concurs 29.01.2018

Anunt selectie dosare concurs 29.01.2018

Anunt concurs 29.01.2018

fisa post 44_2017_politist local, I, debutant

FORMULAR DE ÎNSCRIERE

Declaratie pe propria raspundere cf OUG 24 2008

model adeverinta

CONSTITUŢIE

LEGE nr 188_1999

LEGE nr 7_2004

LEGE-nr-155_2010

art.49 HG 611_Dosarul de concurs

 

Anunt concurs 10.01.2018

Anunt rezultat final concurs recrutare 10.01.2018

Anunt rezultat proba interviu concurs 10.01.2018

 Anunt rezultat proba scrisa concurs 10.01.2018

Anunt concurs 10.01.2018

OPIS documente inscriere la concurs RECRUTARE

Model adeverinta

FORMULAR DE ÎNSCRIERE

art.49 HG 611_Dosarul de concurs

Fisa post 38_2017_politist local principal

Fisa post 37_2017_inspector debutant_achizitii contr 

 Fisa post 35_2017_inspector debutant dpas

Anunt selectie dosare functii publice

 

Anunt recrutare 08.01.2018

Anunt concurs Administrator II si muncitori necalif. 08.01.2018

 

Anunt recrutare 22.11.2017

Concurs promovare grad 22-11-2017

Concurs promovare grad 22-11-2017

 

Anunt recrutare 18.10.2017

 Anunt rezultat proba scrisa promovare 18.10.2017

Anunt rezultat proba interviu concurs 

Anunt rezultat proba scrisa

 Anunt privind rezultat selectia dosarelor concurs 18.10.2017

Anunt sediu 18.10.2017 inspector

 

Anunt recrutare 18.10.2017

 Anunt rezultat proba interviu promovare 18.10.2017

Anunt selectie dosare 18.10.2017 concurs promovare 

Anunt sediu 18.10.2017 sef serviciu

 

Anunt recrutare 25.09.2017

Anunt concurs 25.09.2017

Anunt selectie dosare 25.09.2017 

 

Anunt concurs recutare 08.08.2017

Anunt concurs 08.08.2017

 

Anunt concrus recrutare 14.06.2017

Anunt selectie dosare concurs 14.06.2017

Anunt concurs recrutare 14.06.2017

Rezultat proba scrisa concurs 14.06.2017

Rezultat proba interviu concurs 14.06.2017

Rezultat final concurs 14.06.2017