Blog

09 Noi
0

Anunt tichete valorice cadou !

Primarul Orasului Ovidiu, George Scupra, impreuna cu Consiliul Local, au hotarat distribuirea in apropierea sarbatorilor de iarna a unor tichete valorice cadou, pentru urmatoarele categorii de persoane:
a) pensionarii ale caror venituri lunare cumulate sunt mai mici sau cel putin egale cu suma de 1000 lei.
b) persoanele cu handicap grav, accentuat si mediu.
c) persoanele care beneficiaza de venit minim garantat, stabilit in baza Legii nr.416/2001 (VMG)
Persoanele care se incadreaza in aceste prime trei categorii, nu este necesar sa se prezinte la sediul Primariei deoarece vom primi listele cu beneficiarii de la institutiile abilitate si tichetele vor fi distribuite la domiciliu.
d) persoanele fara venit care au varsta de 60 ani si peste.
e) persoanele sau familiile vulnerabile, aflate in situatii de dificultate economica sau sociala deosebita si care au cel putin varsta de 18 ani.
Pentru aceste doua ultime categorii, persoanele care se afla in una dintre cele doua situatii, trebuie sa se prezinte pana pe data de 1 decembrie 2017 la sediul Primariei, Serviciul de Asistenta Sociala, in scopul depunerii cererii care va fi insotita de copie dupa documentul de identitate precum si documentele justificative.

Citește mai departe
01 Noi
0

Pregătiri pentru o iarnă grea. Care sunt prioritățile autorităților?

23131302_1710981138936532_1454372745_oPrima grijă a autorităţilor din Ovidiu, când vine vorba despre troiene şi înzăpeziri, este legată de bătrânii care nu se mai pot îngriji singuri şi care riscă să îngheţe în casă.

Prioritatea numărul unu este reprezentată de vieţile oamenilor. După care deblocăm şi străzile. Cum ajungi la bătrâni, la femei însărcinate, care sunt aproape de termen şi aşa mai departe? Deja, aşa cum facem în fiecare an în această perioadă, octombrie, început de noiembrie, împreună cu Direcţia Publică de Asistenţa Socială avem o acţiune prin care vedem tot ce înseamnă persoane vulnerabile, în special bătrâni şi, mai ales, bătrâni singuri, fără alte rude sau cu copii plecaţi pe afară sau la muncă, cine ştie pe unde. Mulţi poate că nu că au lemne, dar sunt şi alţii cu lemne în curte, dar, pe un cod roşu, nu mai ai cum să ajungi la magazia de lemne. Pe aceştia îi ştim, deja, sunt pe lista Asistenţei Sociale şi a Comisiei pentru Situaţii de Urgenţă”, a declarat primarul George Scupra.

Asta înseamnă că, la nevoie, cineva se va deplasa acasă la aceşti bătrâni, le va sparge lemne şi chiar le va face focul în sobă, aşa cum s-a întâmplat anii trecuţi.

O altă problemă sensibilă este legată de cei care se aventurează la drum lung pe cod de viscol şi rămân blocaţi cu maşinile în câmp. Anul trecut, au fost cel puţin 50 de persoane aflate în această situaţie. Pentru ele, nu este nevoie doar de resurse de salvare, ci şi de adăpost şi hrană.

S-a întâmplat destul de des să îi culegem, să mergem cu eforturi destul de mari, să îi preluăm cu utilaje, să îi aducem şi să îi cazăm în oraşul Ovidiu. Pentru situaţii de genul acesta noi am pregătit deja câteva locaţii, cum ar fi, de exemplu, Centrul Cultural din satul Poiana, de exemplu, sau Centrul Cultural şi Clubul Sportiv din oraşul Ovidiu. Chiar şi în Primărie avem un spaţiu cu astfel de destinaţie. Au fost cazuri în care a fost nevoie să îi ducem, chiar, la hotel, pentru a-i ajuta cu spaţiu de dormit şi mâncare pentru măcar o noapte. Un caz mai deosebit a fost acela al unui autocar întreg cu turişti care veneau să facă Revelionul în zonă pe rit vechi. S-au blocat între Ovidiu și Mihail Kogălniceanu şi a fost destul de greu să deblocăm situaţia de acolo, drumul fiind închis”, a completat edilul.

Tocmai de aceea, zilele acestea, la dispoziţia Prefecturii, se lucrează la construirea unor sisteme de blocare rapidă a drumurilor înzăpezite.

Despre deszăpezirea propriu-zisă, pregătirile sunt pe ultima sută de metri, iar autorităţile din Ovidiu spun că se bazează pe resursele proprii. Experienţa iernilor trecute a dus la impunerea unui stil de lucru care a dat rezultate bune, susţine primarul oraşului.

Drumul naţional este gestionat de Drumuri Naţionale, dar rămân satele aferente Poiana şi Culmea şi tot ce înseamnă oraşul Ovidiu. În fiecare an, Primăria Ovidiu lucrează în mod special cu regia locală de salubritate. Avem câteva utilaje, iar dacă nu facem faţă lucrăm numai cu societăţi şi persoane fizice din oraşul Ovidiu tocvmai pentru că nu vrem să avem surprize. Aceştia sunt lângă noi şi cu o wolă şi cu un buldoexcavator pot să intervină rapid. Noi am schimbat strategia, a fost şi dorinţa mea şi a locuitorilor şi am avut cel puţin un utilaj în fiecare cartier, tocmai pentru a deszăpezi în acelaşi timp, fără să ne focusăm pe un sat sau altul, ori pe un anumit cartier din Ovidiu”, a mai spus George Scupra.

Primarul oraşului Ovidiu a mai dat asigurări că nu vor fi probleme cu încălzirea şcolilor şi a grădiniţelor.

Citește mai departe
16 Oct
0

Sărbătoarea mustului în Ovidiu. Fetele au zdrobit strugurii cu picioarele goale, locuitorii și invitați lor au savurat băutura

Tradiția românească spune că mustul se face de fete tinere, virgine, care calcă în picioare boabele proaspăt culese. Tradiția a fost înviată sâmbătă, în Ovidiu, la „Sărbătoarea mustului”, organizată de Primăria Ovidiu, cu sprijinul Cramei Viișoara.

„După revoluție, copiii noștri nu au mai cunoscut tradiția. Am renunțat ușor la Dragobete, de exemplu, și l-am înlocuit cu Valentine’s Day, am spus că Halloween-ul este mai interesant decât Dragobetele. Am vrut să le arătăm tinerilor tradiția, modul cu se face vinul. Vom încerca să venim, an de an, cu două târguri pe an”, a spus primarul localității Ovidiu, George Scupra.

„Prin viticultură ne legăm de moșii și strămoșii noștri. Cultura viței de vie are o tradiție mai mare de 4.000 de ani. Vinul este considerat sacru, pentru că îl folosim în biserică, la diferite ritualuri. Are calități sacre, dacă este consumat ponderat”, a spus Gheorghe Albu, proprietarul Cramei Viișoara.

Mai multe fete au fost spălate pe picioare chiar de el, după care au zdrobit strugurii, iar mustul a început să curgă imediat. „Sunt virgine”, a ținut să ne asigure acesta, arătând chiar și certificate medicale în acest sens. Tradiția spune că dacă sunt virgine, mustul va fi dulce, dacă nu, va fi acrișor. Locuitorii din Ovidiu și invitații lor nu au pierdut ocazia să guste. „Înarmat” cu o carafă, Gheorghe Albu s-a plimbat invitați și a umplut paharele tuturor.

„Sărbătoarea mustului” a fost condimentată cu muzică și dansuri oferite de copiii din localitate. Am văzut la eveniment mai mulți politicieni, printre care liderii PNL Constanța, Bogdan Huțucă și George Muhscină, consilieri județeni, precum George Niculescu și Marian Crușoveanu, parlamentari (Robert Boroianu), primari (Iulian Soceanu, Techirghiol). Nu a lipsit nici prefectul județul Constanța, Ioan Albu, fiul lui Gheorghe Albu. Toți au fost prezențe discrete, nu au încercat să profite politic de moment, ci au petrecut câteva clipe relaxante de weekend, alături de locuitorii din Ovidiu. Pe unii dintre ei i-am văzut cumpărând și produse tradiționale de la „Târgul toamnei”, organizat de Primăria Ovidiu și deschis inclusiv mâine, la Centrul Cultural Elena Roizen din localitate.

Citește mai departe
06 Oct
0

Ziua Educatiei

Astazi, 5 octombrie, cu ocazia Zilei Educatiei primarul orasului Ovidiu, domnul George Scupra a participat la o serie de evenimente dedicate activitatilor desfasurate in scolile din Ovidiu si satul Culmea.
In satul Culmea, eleviii Scolii Gimnaziale nr.3 au organizat cea de a V-a editie a,,Targului Toamnei’’ , unde impreuna cu parintii au pus in vanzare produse specifice sezonului de toamna dar si prajituri si placinte realizate de ei.
In cadrul Liceului Tehnologic ,,Ion Podaru’’, pe langa alte activitati, primarul George Scupra a sustinut ora deschisa despre viata si legaturile poetului Ovidius Publius Naso cu orasul Ovidiu, la clasa cu profil sportiv, unde invata elevi ai Academiei de Fotbal ,,Gheorghe Hagi’’.

 

Citește mai departe
30 Sep
0

Promenada din orașul Ovidiu se va extinde

ovidiu promenada

Promenada inaugurată anul trecut în Ovidiu este una dintre cele mai frumoase de pe litoral

Orașul Ovidiu are una dintre cele mai frumoase și mai noi promenade de pe întregul litoral. A fost construit și un debarcader modern, de unde ambarcațiunile pleacă spre celebra insulă a lui Ovidiu.

Debarcaderul a fost terminat în 2015, iar promenada anul trecut.

Cu toate acestea, proiectele Primăriei Ovidiu nu se opresc aici.

„Nu este un proiect finalizat. Noi am promis că vom încerca că venim cu proiectul de promenadă pe toată porțiunea ce ne aparține a lacului, astfel încât să legăm toate celelalte proiecte de pe mal. Vrem să unim debarcaderul cu parcul de pe malul lacului, cu promenada, astfel încât să creăm o faleză de peste un kilometru”, a declarat George Scupra, primarul orașului Ovidiu.

Edilul a subliniat că, în viitor, promenada se va extinde și spre cartierul rezidențial, adică spre District Rezidențial Ovidiu Sud, spre Constanța.

„În total, eu spun că în doi ani de zile vom avea o faleză lungă de aproape doi kilometri pe malul lacului”, a conchis primarul George Scupra.

Constanța 100% vă invită să urmăriți un clip video în care puteți vedea cumva arăta viitoarea zonă de promenadă a orașului Ovidiu.

Citește mai departe
21 Sep
0

VIDEO “Poiana lui Ovidiu” ia amploare. Primăria orașului Ovidiu ajută micii fermieri să dezvolte afaceri pe plan local

În timp ce fermierii acuza autoritățile că nu-i ajută mai deloc, mai marii din agricultură spun că singura soluție este asocierea țăranilor. Iar o primărie din Constanța deja a demarat un plan în acest sens. “Poiana lui Ovidiu” este inițiativa primarului George Scupra și vrea să unească sub o singură umbrelă producători agricole din mai multe localități.

“Am avut o-ntâlnire cu o parte din fermierii din orașul Ovidiu, Poiana și Culmea – o delegație de aprox 30 de fermieri ne-am întâlnit într-o ședința și-am discutat despre posibilitatea înființării unei Asociații a Fermierilor. Deja ne-am gândit și la un nume și-a fost deja aprobată prin hotărâre de Consiliu Local : e vorba de Asociația “Poiana lui Ovidiu”. “Poiana” o data, pentru că majoritatea fermierilor sunt din satul Poiana. “A lui Ovidiu” pentru că aparține teritorial de orașul Ovidiu” ne-a spus primarul localitații, George Scupra. 

Asociația Fermierilor ar trebui să le rezolve oamenilor probleme pe care le-ntâmpina în munca lor, cele mai acute fiind în zonă penetrării masiv a piețelor locale. Iar cel mai râvnit “trofeu” este intrarea în lanțurile de hipermarketuri, acolo unde vânzările sunt uriașe și garantate constant. Primarul Scupra e încrezator şi se bazeaza pe câteva atuuri.

“Zona satului Poiana este binecunoscută de-a lungul timpului că fiind un bazin legumicol important în județul Constanța. Avem fermieri care produc goji, spre exemplu, sau fructe de pădure: mure, în mod special – e o paletă diversificată, de la producători de legume-fructe, florari, lapte, miere, păsări, animale, lavandă, ouă și chiar pepeni. Noi, membrii fondatori ai acestei asociații vrem să găsim soluții că ei să poată intră mai ușor pe piața din Constanța în mod special, dar și în toată Dobrogea și-n țara. Problema lor principală este că nu au pârghia necesară că să aibă un dialog cu reprezentanții APIA, cu reprezentanții de la Direcția Agricolă sau de la Ministerul Agriculturii” spune edilul din Ovidiu.

Șaptezeci de fermieri mici și mijlocii deja au semnat adeziunile pentru constituirea acestei asociații iar rândul lor crește săptămânal. Peste câteva zile, la Sărbătoarea Recoltei, va fi lansată o broșură editată de Primăria din Ovidiu; ea va conține o prezentare detaliată a fiecărui fermier și a produselor sale.

“Mergem în fiecare fermă să vedem cum arată, să pozăm ferma și să arătăm produsele în acea broșură. Lucrăm și la un site “Poiană lui Ovidiu” unde vor fi prezentate toate fermele și toți producătorii și ne dorim să lansăm și broșură și site-ul în toamnă această, cel mai probabil de Ziua Recoltei în perioadă 12-15 octombrie.” a precizat George Scupra pentru Constanța NEWS

Nevoile fermierilor sunt multe, după cum ne spune unul dintre fondatori. Mircea Ovezea are asteptări mari de la viitoarea asociație.

“Producătorii și membrii acestei Asociații să beneficieze de consultanță pentru a ne dezvolta, cât și un ajutor pentru o mai bună colaborare cu instituțiile statului : Direcția Sanitar-Veterinară, Direcția Agricolă și alte instituții. Ideal ar fi să se-nființeze în toate județele și-n toate localitățile așa ceva. Înființarea de puncte de colectare, puncte de sacrificare pe anumite categorii de animale care se pot face cu fonduri europene – ideea este foarte largă; deocamdată discuțiile fiind la început facem pași încet-încet. Sperăm să avem ajutor” ne-a spus fermierul.

Experiența primelor cooperative agricole capitaliste din alte zone ale țării demonstrează că asocierea poate fi, pentru proprietarii de terenuri care vor să trăiască din agricultură, biletul de acces către o piaţă dominată de volume.

“Este loc pe piață pentru aceste Asociații, chiar este o necesitate, ca cei implicați în agricultura să se constituie în cooperative, în asociații, în forme organizatorice care să le permită să vorbească pe o singură voce atât cu beneficiarii cât și cu furnizorii de produse. Altfel nu se poate. Independența ? S-a dus ! Demult… Nu mai merge” spune Mircea Oveaza oftând.

Avantajele apartenenței la un grup de producători

• reducerea costurilor de producție (de exemplu, prin achiziționarea de utilaje care sunt folosite în comun de toți membrii);
• accesul mai ușor la fondurile europene (și la contractarea creditelor bancare);
• facilitarea comunicării între fermieri, precum și între reprezentanții lor și instituțiile guvernamentale
• creșterea capacității de negociere, în vederea obținerii unor prețuri mai bune atât la cumpărarea în comun a materiilor prime necesare producției, cât și la valorificarea produselor, prin ofertarea unor cantități mai mari, în condiții de calitate ridicată;
• promovarea mai eficientă a producției, atât pe piața internă, cât și pe cea externă.

Citește mai departe
21 Sep
0

VIDEO. Primăria Ovidiu construiește o școală nouă pentru copiii din satul Poiana. Toate detaliile despre proiect

Într-o perioadă în care vorbim deseori despre cum administrațiilor locale aruncă banii pe prostii, vă oferim și o veste foarte bună. Primăria Ovidiu va construi o școală nouă, de la zero, pentru copiii din satul Poiana.

Cei aproximativ 100 de copiii de vârstă școlară din Poiana învățau într-o școală veche de aproape un secol, de chirpici. Toaletele erau afară, nu exista spațiu pentru bibliotecă. Primarul George Scupra și consilierii locali au decis că e mai eficient să dărâme acea clădire și să construiască una nouă.

„Vom construi o școală nouă, iar anul viitor, în septembrie, deja vom fi în ea. Este o promisiune pe care o fac, pentru că avem finanțare pentru această clădire. Vom semna contractul în cel mai scurt timp, în toamna aceasta. Vom pregăti terenul, iar din primăvară vom începe lucrările. Este o investiție de aproape 14 miliarde lei vechi. Vom construi și o grădiniță în același corp. De asemenea, vom construi un teren de fotbal cu teren simpatic”, a spus primarul George Scupra.

Finanțarea vine de la Guvern, proiectul a fost deja trecut pe lista de proiecte prioritare.

Edilul a precizat că, în acest, elevii din Poiana învață în centrul cultural, care a fost renovat în totalitate recent. Copiii au săli de lectură, bibliotecă, calculatoare și, evident, toalete în interior.

Iată câteva imagini create pe calculator în care puteți vedea cum va arăta școala.

Vă prezentăm și câteva date tehnice despre noua clădire.

Imobilul va avea o suprafață desfășurată de 379 metri pătrați și va avea numai parter. Infrastructura va fi de tip fundații continue. Suprastructura va fi tip pereți portanți din zidărie confinată. Planșeul va fi din beton armat. Compartimentarea se face cu pereți din zidărie. Acoperișul va fi de tip șarpantă din lemn, cu învelitoare din țiglă presată cu piese de ventilare a straturilor, parazăpezi și piese de ventilare a conductelor. Clădirea va fi izolată termiccu polistiren expandat de 10 centimetri și se va finisa cu tencuială decorativă. Glafurile exterioare vor fi din PVC alb. Scările de acces în clădire sunt din beton și se vor finisa cu granit. În sălile de clasă pardoseala va fi tip parchet laminat stratificat. Pardoseala din grupuri sanitare, holuri și camera tehnică se va realiza cu gresie porțelanată, plăci de 50×50 cm, fără rosturi. Pereții vor fi prevăzuți cu lambriu laminat cu o înălțime de 1,5 m în sălile de clasă și pe coridoare, respectiv cu faianță de 2 metri înălțime în grupurile sanitare. Tavanul și pereții se finisează cu vopsea lavabila. Tâmplăriile interioare vor fi din lemn tip MDF cu finisaje din furnir, la cancelarie și la sălile de curs. În spatiile tehnice și în grupuri sanitare vor fi uși din PVC cu placă PAL. În camera centralei termice se va monta ușă rezistentă la foc, metalică.

În curtea clădirii se va amenaja, așa cum spuneam, un teren de fotbal. Acesta va avea suprafața de 840 metri pătrați și va avea gazon artificial multifilar. Va fi și o zonă de spectatori, prevăzută cu bănci. Terenul de sport va fi împrejmuit cu gard din plasă metalică bordurată. Lângă terenul de fotbal se va amenaja un spațiu de recreerepentru școlari în suprafață de 463 metri pătrați, prevăzut cu gazon natural și dotat cu bănci și leagăne. În spațiul de recreere se vor planta arbori.

Locul de joacă deja existent situat în fața clădirii, în suprafață de 305 mp, va fi completat cu un strat de nisip în grosime de 10 cm. Accesul în curtea clădirii se va face dinspre strada Albatros. Pentru accesul auto se va amenaja ozonă de acces asfaltată în suprafață de 395 mp. Zona pietonală, în suprafață de 353 mp, se va amenaja cu pavaj grosime 4 cm. În zonă se vor planta arbuști decorativi. La intrare în clădire se amenajează un trotuar din beton în suprafață de 116 mp. Terenul pe care este amplasată clădirea va fi împrejmuit cu un gard din panou din tabla cutată pe țeavă pătrată, încastrat în fundație de beton de 30 cm.

Valoarea proiectului este de 1.452.031 lei (inclusiv TVA). Acest obiectiv este aprobat de către Ministerul Dezvoltării Regionale în lista obiectivelor de investiții finantațe prin PNDL 2017-2020 cu valoarea alocată de la bugetul de stat de 1.286.918,36 lei (inclusiv TVA).

Detalii despre proiect puteți urmări în clipul de mai jos.

Citește mai departe
12 Sep
0

Emotii – inceput de an scolar 2017!

Astazi, 11 septembrie 2017, primarul orasului Ovidiu a participat alaturi de cadrele didactice, consilieri locali si reprezentanti ai Politiei Locale la deschiderea noului an scolar, la toate unitatile de invatamant din Ovidiu, Satele Poiana si Culmea.
,, Educatia este darul cel mai de pret pe care il putem oferi copiilor nostri. Ne dorim ca si in acest an scolar sa dezvoltam parteneriatul familie – scoala – administratie locala, pentru a sprijini copiii in lungul drum al formarii lor profesionale dar si al personalitatii. In intampinarea acestui demers si in acest an, al treilea consecutiv, primaria Ovidiu va acorda burse de merit pentru elevii cu medii intre 8.50 si 10, iar ca noutate se vor acorda burse de merit si pentru profesorii cu rezultate notabile la concursuile nationale si olimpiade.
Imi exprim convingerea ca reprezentatii administratiei locale impreuna cu cadrele didactice vor veni in intampinarea nevoilor elevilor pentru a le netezi drumul spre o educatie la un nivel modern si performant. Urez parintilor un an cu multe satisfactii din parte copiilor, cadrelor didactice putere de munca si elevilor success si curaj pentru implinirea idealurilor’’ ( primar George Scupra)
Administratia locala din Orasul Ovidiu condusa de primarul George Scupra a finalizat lucrarile , pentru ca la inceputul anului scolar copiii din gradinitile si scolile din Ovidiu, Poiana si Culmea sa beneficieze de toate conditiile si dotarile necesare actului de invatamant la standarde moderne.
Avand in vedere faptul, ca a fost aprobat proiectul de construire a unei scoli noi in satul Poiana, cursurile elevilor si prescolarilor se vor desfasura in Centrul Cultural din Poiana, unde au fost realizate lucrari de compartimentare pentru a crea noi clase, cu dotarile aferente, pentru desfasurarea in conditii optime a procesului de educatie.

Citește mai departe
14 Iul
0

Lansare de carte ,,Ovidiu, doua milenii de neuitare’’

In cadrul primei editii a Simpozionului ,,Ovidienii’’ ce s-a desfasurat in data de 1 iulie 2017 in orasul Ovidiu, alaturi de o serie de evenimente culturale si artistice, primaria orasului Ovidiu, la initiativa domnului primar George Scupra, a lansat o culegere de texte literare, semnate de peste 50 de scriitori din Constanţa (sub coordonarea Ana Ruse, Nastasia Savin si Mirela Savin) din alte oraşe ale ţării, dar şi din R. Moldova, Italia, Franţa. Toate materialele sunt inspirate din viaţa şi opera poetului latin Ovidiu sau poeme omagiind poezia şi pe poetul latin, care şi-a petrecut ultimii 9 ani din viaţă în cetatea Tomisului.
Volumul intitulat ,,Ovidiu, doua milenii de neuitare’’ a fost editat si tiparit de primaria Ovidiu si a fost oferit atat delegatiei primariei din orasul Sulmona (Italia) cat si tuturor participantilor la eveniment.
La inceputul anului scolar, aceasta carte va fi distribuita cu titlu gratuit tuturor elevilor din orasul Ovidiu iar orele de dirigentie vor avea ca tematica opera si viata poetului Ovidius Publis Naso, toate acestea pentru a lasa o mostenire generatiilor viitoare, privind legatura dintre orasul Ovidiu si poetul Ovidius Publius Naso.

19983795_1932687100286692_5828242915353684063_o

Citește mai departe
29 Iun
0

Zilele Orasului – evenimente sportive.

În cadrul Zilelor Orașului Ovidiu, primăria Ovidiu în colaborare cu Clubul Sportiv Ovidiu desfășoară o serie de evenimente sportive.
În data de 27 iunie a avut loc Cupa ,,Ion Podaru ’’ la rugby – ediția a II-a, unde au participat peste 240 de sportivi de la diferite cluburi ( CSO Murfatlar , AS Victoria Cumpăna , CS Mihail Kogalniceanu , CSO Techirghiol , ACS Rugby Team Constanța , DETSTVO Ghindărești , CSO Ovidiu , CS Năvodari , Castelanii Castelu , CS Medgidia , Club Rugby Antonio Jr. București , CSS Unirea Pașcani) pe diferite categorii de vârstă U8( câștigător fiind CSO Ovidiu), U10 (câștigător fiind CSO Ovidiu) , U12 (câștigător fiind AS Victoria Cumpana) si U14 (câștigător fiind ACS Rugby Team Constanta).
Tot în cadrul acestui eveniment, astăzi a avut loc și Cupa la Haltere Ovidiu – ediția I (cupă națională) unde au participat – CSO Ovidiu, CS Dinamo, LPS Constanța, Farul Constanța, CS Târgu – Mureș și CS Pitești.
Seria de evenimente sportive continuă în orașul Ovidiu, maine urmând să se desfășoare Cross-ul orașului Ovidiu – Iubim familia – editia a IV-a, începând cu ora 17:00, unde vor participa aproximativ 700 de copii (noutatea în acest an este că a fost introdusă o nouă categorie pentru cei care vor alerga în familie sub sloganul ,,Iubim familia’’). Startul competiției va fi dat de Ilie Floroiu, primarul orașului Sulmona (Italia) Annamaria Casini și primarul orașului Ovidiu, George Scupra

Citește mai departe
1236912