Blog

26 mart.
0

25 de ani de la înființarea Asociației Orașelor din România

Cu ocazia împlinirii a 25 de ani de la înființarea Asociației Orașelor din România, domnul primar George Scupra a participat la evenimentul ce a avut ca invitați speciali pe domnul președinte al României – Klaus Iohannis, ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Daniel Suciu, ministrul Muncii şi Justiţiei Sociale, Marius Budăi, preşedintele Curţii de Conturi, Mihai Busuioc, preşedintele PNL, Ludovic Orban, preşedintele Pro România, Victor Ponta, precum şi numeroşi primari.
Cu acest prilej domnului primar i-a fost acordată distincția pentru ,, performanță și succes în administrarea orașului Ovidiu’’.
„Regenerarea oraşelor mici şi mijlocii va reprezenta în perioada următoare prioritatea zero a AOR. Localităţile noastre trebuie să fie frumoase, dezvoltate, populate şi să ofere generaţiilor care vin alternativa rămânerii acasă, nu a plecării în străinătate. De asemenea, aşa cum am subliniat de nenumărate ori, oraşul mic trebuie să reprezinte polul de dezvoltare zonală’’.(presedinte AOR, Mădălin Ady Teodosescu)

Citește mai departe
25 mart.
0

Domnul primar George Scupra a fost invitatul Universitatii ,,Ovidius’’ in cadrul Galei de Excelenta in Educatie si Cercetare

Domnul primar George Scupra a fost invitatul Universitatii ,,Ovidius’’ in cadrul Galei de Excelenta in Educatie si Cercetare, organizata la Centrul Multifunctional Educativ ,,Jean Constantin’’ din Constanta cu ocazia zilelor universitatii.
Distinctiile au fost oferite de rectorul Universitatii ,,Ovidius’’ dl. Sorin Rugina, ministrul culturii dl. Valer Daniel Breaz, I.P.S Arhiepiscopul Tomisului dl. Teodosie Petrescu.
Acest eveniment a avut ca scop premierea cadrelor universitare si a studentior cu rezultate deosebite in anul 2018.
Dupa discursul legat de parteneriatul ce leaga Universitatea ,,Ovidius’’ cu orasul Ovidiu, dl. primar, a inmanat studentului David Teleaga din cadrul Facultatii de Teologie, distinctia pentru aportul deosebit in cadrul facultatii.

Citește mai departe
25 mart.
0

Anunt – Serviciul de impozite și taxe din cadrul primăriei Ovidiu!

Serviciul de impozite și taxe din cadrul primăriei Ovidiu, vă informează că pentru plata integrală până la data de 31 martie 2019 a impozitelor pe clădiri, teren și autovehicule beneficiați de următoarele reduceri:
– persoane fizice 10%❗️
– persoane juridice 5%❗️
Ne bazăm pe sprijinul dumneavoastră în demersurile noastre pentru modernizarea și dezvoltarea orașului Ovidiu, a satelor Poiana și Culmea, mulțumindu-vă anticipat.

Citește mai departe
18 mart.
0

Filmul de prezentare a proiectelor implementate cu finantare europeana, in regiunea SE

Filmul de prezentare a proiectelor implementate cu finantare europeana, in regiunea SE (Constanta, Tulcea, Galati, Braila,Buzau, Vrancea) in cadrul Summitului Partidului Popular European ( Romexpo, 16 martie 2019). Prezentarea proiectelor de pe regiune a fost facuta de dl. primar George Scupra.

Proiectele orasului Ovidiu prezentate la Summitul Partidului Popular European

Filmul de prezentare a proiectelor implementate cu finantare europeana, in regiunea SE (Constanta, Tulcea, Galati, Braila,Buzau, Vrancea) in cadrul Summitului Partidului Popular European ( Romexpo, 16 martie 2019). Prezentarea proiectelor de pe regiune a fost facuta de dl. primar George Scupra.

Publicată de Primaria Ovidiu pe Duminică, 17 martie 2019

Citește mai departe
18 mart.
0

Primarul orasului Ovidiu, domnul George Scupra reprezinta zona Sud Est Romania la Summitul Partidului Popular European!

Astazi, 16 martie 2019, are loc Summit-ul Partidului Popular European, unde participa 4200 de delegati din Romania dar si reprezentanti ai statelor member UE. Invitatii speciali al evenimentului sunt domnul presedinte al Romaniei Klaus Iohannis, domnul Manfred Weber – presedintele Grupului Popular European, presedintele Comitetului European al Regiunilor – Karl-Heinz Lambertz alaturi de alte personalitati marcante ale PPE. Festivitatea a fost deschisa prin vizita la standurile fiecarei regiuni din Romania , a delegatiei oficiale. Zona de SE a Romaniei este reprezentata la acest eveniment de primarul orasului Ovidiu, domnul George Scupra care a reprezentat Judetele: Constanta, Tulcea, Braila, Galati, Vrancea si Buzau.
Celelalte zone geografice au fost reprezentate de:
– Gheorghe Falca – primar Arad
– Ilie Bolojan – primar 0radea
– Marian Petrache – presedinte CJ Ilfov
– Adrian Vestea – presedinte CJ Brasov
– Adrian Dobre – primar Ploiesti
– Madalin Teodorescu – primar Balj, presedinte Asociatia Oraselor din Romania
– Gheorghe Flutur – presedinte CJ Suceava

Primarul orasului Ovidiu a fost prezentat ca model de succes in atragerea fondurilor europene la nivel regional, datorita celor 4 proiecte europene integrate de pe malul lacului Siutghiol in valoare totala de 27.910.584, 81 lei ( 1. Construire Debarcader 2.Zona de relaxare si agrement 3.Parc de recreere si 4.Reconstruirea partiala si punerea in valoare pentru integrarea in circuitul turistic a Castrului Roman din orasul Ovidiu)

Citește mai departe
11 mart.
0

Orasul Ovidiu este infratit cu Sulmona prin documentul semnat in data de 20 nov 2017 la Sulmona, Italia.

La intrare in orasul Sulmona gasim panoul de informare cu orasele infratite! Orasul Ovidiu este infratit cu Sulmona prin documentul semnat in data de 20 nov 2017 la Sulmona, Italia.
Ceremonia a fost prezidata de primarul din Sulmona dna. Annamaria Casini alaturi de dl. Gheorghe Milosanu, ministru delegat al Romaniei la Ambasada Romana din Italia.

Citește mai departe
08 mart.
0

Spectacol oferit de primaria Ovidiu prin Centrul Cultural ,,Elena Roizen”! La multi ani si o primavara frumoasa tuturor domnisoarelor si doamnelor!

Spectacol ,, De ziua ta e primavara''

Spectacol oferit de primaria Ovidiu prin Centrul Cultural ,,Elena Roizen''! La multi ani si o primavara frumoasa tuturor domnisoarelor si doamnelor!

Publicată de Primaria Ovidiu pe Joi, 7 martie 2019

Citește mai departe
07 mart.
0

Primaria orasului Ovidiu multumeste Fundației TIKA din Turcia

Primaria orasului Ovidiu multumeste Fundației TIKA din Turcia pentru investiile realizate la Liceul Tehnologic ,,Ion Podaru” si Scoala Gimnaziala Nr.2 ,,Poet Ovidiu” !

 

Citește mai departe
07 mart.
0

Anunt intrerupere apa potabila

Pentru remedierea unei avarii survenită la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul 150 mm, de pe strada Poiana, din oraşul Ovidiu, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile astăzi, 06 martie 2019, în intervalul orar 12,00 – 15,00.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii de pe străzile Poiana, Mugurel şi Trandafirului.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea reparațiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, precizează Biroul de presă SC RAJA SA

Citește mai departe
06 mart.
0

Va invit sa vedeti orasul Ovidiu ,pt a-l vedea asa cum numai pasarilor le-a fost dat s-o vada !

Citește mai departe